DUYURULAR

<< Geri
Hukuk ve Adalet Toplantısı Başvuruları Hakkında
16/02/2018
Değerli Meslektaşlarımız,
 
Kamu Hukukçuları Platformu’nun (KHP) Hukuk ve Adalet başlıklı yedinci toplantısını, 21-23 Nisan 2018 tarihlerinde, Şile / İstanbul’da, Doğa Tatil Köyü’nde gerçekleştireceğiz. Yeditepe Üniversitesi Hukuk Fakültesi ile birlikte düzenlediğimiz bu toplantının hazırlıkları devam etmektedir. Toplantıya katılacak meslektaşlarımız,  başvurularını, bu yıl KHP’ye değil, doğrudan Doğa Tatil Köyü’ne yapacaklardır.
 
Doğa Tatil Köyü için rezervasyon, telefon veya e-posta ile yapılmaktadır.
Tel: 0216.7112020
E-posta: doga.reception@yeditepe.edu.tr

Tesise girişler 20 Nisan Cuma öğleden sonra, tesisten çıkışlar 23 Nisan Pazartesi öğlen yapılacaktır. Üç gece tam pansiyon konaklama için, tesis, katılımcılarımıza indirim uygulamaktadır. Konaklama ücretine oda, kahvaltı, öğle ve akşam yemekleri dahildir. İndirimli fiyatlar şöyledir:
 
Tam Pansiyon Kişi Başı Günlük Ücret
Tek Kişilik Oda 245 TL
İki Kişilik Oda 175 TL
Üç Kişilik Oda 165 TL
Dört Kişilik Oda 155 TL
 
Üç günlük tam pansiyon ücretler de şöyledir:
 
Tam Pansiyon Kişi Başı Üç Günlük Ücret
Tek Kişilik Oda 735 TL
İki Kişilik Oda 525 TL
Üç Kişilik Oda 495 TL
Dört Kişilik Oda 465 TL
 
Bu fiyatlar üzerinden Doğa Tatil Köyünü arayarak rezervasyonunuzu yapabilirsiniz.
Toplantı programında bildiri sahibi, yorumcu veya oturum başkanı olarak adı bulunan konuşmacılarımızın konaklama rezervasyonları organizasyon ekibi tarafından kendileri ile iletişime geçilerek yapılacak ve konaklama giderleri karşılanacaktır. Toplantının diğer katılımcıları, ulaşım ve konaklama giderlerini kendileri karşılayacaklardır.
 
Doğa Tatil Köyü’ne Ulaşım
İstanbul’dan Şile’ye gidiş-dönüş transfer ile şehir gezisi için ücretsiz otobüs temin edilecektir. Bu otobüsün kalkış yeri ve saati ileriki günlerde duyurulacaktır.
 
Toplantıya kendi araçları ile gelmek isteyen katılımcılarımız için bilgi: İstanbul-Şile arası yaklaşık 60 kilometredir. Özel otomobiliniz ile Şile'ye gitmek istiyorsanız 1. ve 2. köprü üzerinde "ŞİLE" tabelası ve sapakları mevcut, TEM üzerinden ise Sarıgazi - Şile yönünü takip etmeniz gerekiyor. Otoban olan yol ulaşım için rahat.
Adres: Ağva Yolu 3. Km, Şile, İstanbul, Türkiye
 
Toplu Taşıma Araçları ile Şile'ye Ulaşım: Özel aracınız yok ise, Üsküdar'dan Şile'ye düzenli olarak çalışan otobüsleri kullanabilirsiniz. İETT otobüsleri ile birlikte Şile-Ağva Turizm otobüsleri de bulunmakta. Harem'den ise "139A" numaralı İETT otobüslerini kullanabilirsiniz. Üsküdar-Şile Belediye Otobüsleri 1 veya 1,5 saat aralıkla çalışmakta, Şile Ağva Turizm otobüsleri ise kış sezonunda (Üsküdar’dan) yaklaşık üç, yaz sezonunda daha sık aralıklarla çalışmaktadır.
Otobüs Terminal Numaraları
Merkez Şile: (0216) 712 20 70 / 712 20 71 (Cumhuriyet Oto Parkı Şile)
Üsküdar (Harem): (0216) 334 11 24 - 391 13 47
Ümraniye: (0216) 328 36 34
 
KHP’nin Hukuk ve Adalet konulu yedinci toplantısına katılmanız bizleri mutlu edecektir.
 
Sevgi ve saygılarımızla.
 
Prof. Dr. Sultan Üzeltürk                                         Prof. Dr. Oktay Uygun
Yeditepe Üniversitesi Hukuk Fakültesi Dekanı       KHP Girişim ve İcra Kurulu adına
 
Bu site Prof. Dr. Öget Öktem Tanör'ün mali katkılarıyla hazırlanmıştır. 2013