DUYURULAR

<< Geri
Konaklama Listeleri
26/03/2015
Değerli meslektaşlarımız,
 
30-31 Mayıs 2015 tarihlerinde Ankara’da gerçekleştireceğimiz  Anayasa Mahkemesine Bireysel Başvuru konulu toplantımızın hazırlıkları devam etmektedir. Bu aşamada, konaklama talepleri ile ilgileniyoruz. Türkiye Barolar Birliği’nin LİTAİ ve LİMAK otellerinde bize ayırdığı odaların kapasitesi elverdiği ölçüde, konaklama talepli başvuruları karşılamaya çalıştık. Daha önce duyurduğumuz öncelikleri gözeterek yaptığımız değerlendirme sonucunda, başvuranların büyük çoğunluğu için konaklama imkanı sağlanmış oldu. Lütfen, web sitemizde yayımladığımız iki ayrı otel listesinden adlarınızı kontrol ediniz (Toplantılar - 2015 - Tartışmacılar). 

Konaklama İle İlgili Ayrıntılar:
- Listelerde isimlerin yanındaki rakamlar odada kalan kişi sayısını göstermektedir. 
- Dört kişilik odada kalmak üzere başvuru yapan meslektaşlarımızı, uygun oda olmaması nedeniyle ikişer kişilik odalara yerleştirdik.
- Oda numaraları ve konaklamayla ilgili diğer ayrıntılar daha sonra sizlere iletilecektir.
- Otel listelerinde adları bulunan meslektaşlarımız, en erken 29 Mayıs Cuma öğleden sonra giriş yapacak şekilde ulaşım planlarını yapabilir, seyahat biletlerini alabilirler.
- Toplantıya katılmanız için bir engel çıktığında veya konaklama talebinden vazgeçtiğinizde, lütfen bizi derhal haberdar ediniz. Erken haber vermeniz durumunda bir başka meslektaşımızın konaklama imkanından yararlanması mümkün olabilecek; her halükarda, otel yönetimi odayı iki gün boş tutmak yerine başka müşteriler için değerlendirebilecektir.
- Nisan ayı sonunda iletişim bilgilerinizden tek tek sizlere ulaşılarak, size ayrılan odayı kullanıp kullanmayacağınız teyid edilecek ve bu suretle listeler kesinleştirilecektir.   
- Konaklama talebini karşılayamadığımız meslektaşlarımızdan “yedek liste”ye kayıt yaptırmak isteyenlerin web sitemizdeki iletişim formunu kullanarak bizi bilgilendirmelerini bekliyoruz. İptaller sonucu oluşacak boş odalara, bu listeye kayıtlı olan meslektaşlarımızı yerleştireceğiz.
 
Her türlü sorularınızı web sitemizdeki iletişim formuyla bizlere iletebilirsiniz.  

Bu site Prof. Dr. Öget Öktem Tanör'ün mali katkılarıyla hazırlanmıştır. 2013